Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. listopada 2019.
Real full monty

Britanske zvijezde skinut će se u TV showu kako bi ukazali na prevenciju raka

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 21. veljača 2019. u 8:07 2019-02-21T08:07:14+01:00

Britanski glumac Kelvin Fletcher (35) fanovima je okrenuo golu stražnjicu i navijestio što mogu očekivati očekivati​​ u predstojećoj TV emisiji "The Real Full Monty".

Glumac, publici poznat po ulozi Andyja Sugdena iz serije Emmerdaleu, izložio se dok je plesao iza kulisa u londonskoj Alexandri Palace prije probe skorašnji show.

Riječ je zapravo o striptizu koji će izvesti u znak podrške dobrotvornim organizacijama za podizanje svijesti o preventivi raka koje provode britanske udruge Movember, Cancer Research, Everyman i Cancer UK.

jgg

Pridružit će se i druge zvijezde koje će se razgoliti u TV emisiji, a među njima su glumac Joe Pasqual, sportski komentator Willie Thorn, maneken i glumac Matt Evers i golman Jason Cundy.

kl

Ova će »razgolićena« skupina poslati poruku svim muškarcima kako valja odlaziti na redovite provjere raka testisa tako i raka prostate.

Kelvin se očito sjajno zabavljao u garderobi, a podizanje bijelog ogrtača za ovu zanimljivu ples- pozu neizmjerno ga je nasmijalo. Glumcu inače poziranje i izlaganje nagog tijela nije strano, pa njegov Instagram »vibrira« od zategnutih mišica koje njeguje redovitom tjelovježbom.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.