Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
29. siječnja 2020.
Bezuvjetna ljubav

video Netflix lansira novu dokumentarnu seriju o psima koja će rastopiti vaša srca

Foto: screenshot
Foto: screenshot
Autor:
Objavljeno: 6. studeni 2018. u 8:25 2018-11-06T08:25:30+01:00

Dokumentarna serija 'Psi' kreće s emitiranjem 16. studenog, a već ju željno iščekuju brojni obožavatelji četveronožnih ljubimaca diljem svijeta

Netflix je pripremio uzbudljivu dokumentarnu seriju oblikovanu kroz šest intimnih priča o bezuvjetnoj ljubavi čovjekovog najboljeg prijatelja. Dokumentarna serija 'Psi' kreće s emitiranjem 16. studenog, a već ju željno iščekuju brojni obožavatelji četveronožnih ljubimaca diljem svijeta.

Serija istražuje duboku emocionalnu vezu koja se stvara između vlasnika i psa, bez obzira u kakvim se okolnostima nađu. Dokumentarac prati nevjerojatne priče o psima iz cijelog svijeta, uključujući priče iz Japana, Sirije, Kostarike, SAD- a i Italije, a svima je zajednička bezuvjetna ljubav koju razmjenjujemo s našim ljubimcima.

U fokusu svake epizode bit će jedinstvena priča jedne osobe. Tako ćemo, na primjer, upoznati Corrine, djevojčicu koja pati od napadaja uzrokovanih traumom, i njezinog četveronožnog prijatelja Roryja koji je istreniran upravo da detektira nadolazeće napadaje. Upoznat ćemo i Ayham, sirijsku izbjeglicu koja se pokušava vratiti kući po svog psa, sibirskog haskija Zeusa.

'Psi ne samo da nas čine da se osjećamo voljenima, već i sigurnima', izjavila je izvršna producentica projekta Glen Zipper. 'U svijetu u kojem danas živimo, bez obzira koliko smo podijeljeni, moramo se pobrinuti da shvatimo koliko psi znače za sve nas i kako nas veza s njima može spojiti.'

Capture6

Očekuje vas uzbudljivo putovanje u kojem ćete otkriti čarobne osobine naših najboljih prijatelja, ali i kako nas psi paze i čuvaju jednako kao i mi njih. Pogledajte trailer za novu Netflixovu seriju 'Psi'.

Foto: screenshot

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze