Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 4n
Sutra: 16° 16° 4n
19. listopada 2019.
Rođendan

Prva godina Modnog kutka Maje Tomažić Jakumatović: Za Riječki brhan narudžbe i iz Zagreba

Foto: Ivica Tomić
Foto: Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 25. studeni 2017. u 7:00 2017-11-25T07:00:00+01:00

Povodom prvog rođendana »cornera« riječka dizajnerica predstavila je nove modele My Happy Skirt i zimske verzije Riječkog brhana

RIJEKA Prošlo je godinu dana od kad je u »Tekstili« riječka modna dizajnerica, tvorac My Happy Skirt i Riječkog brhana, Maja Tomažić Jakumatović, otvorila Modni kutak. Povodom  prvog rođendana »cornera« dizajnerica je upriličila druženje za svoje prijatelje i klijente i predstavila nove modele My Happy Skirt i zimske verzije Riječkog brhana, koji je oduševio i muški dio publike, profesora Marijana Vejvodu  i mladog dizajnera Christiana Josepha Mršića.

Bila je to prilika i da se razgleda izložba modnih ilustracija  polaznika Talijanske škole mode Callegari i upozna s programima koje škola nudi. Tijekom druženja kreatorica nam je ispričala kako je i poveći broj muškaraca, čak iz Zagreba, zainteresiran za njezin brhan te da su pripreme internet stranice posvećene upravo potonjem u izradi.

– Koristim ovu prigodu da pohvalim i svoje djelatnice Dubravku Pačić i Anitu Udovičić koje predstavljaju »moje dvije desne ruke« kazala je Maja koja je ovaj put profesora Vejvodu odjenula u brhan u stilu školskog kilta.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.