Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
11. prosinca 2019.
Jedinstven dizajn

foto Kolekcija puna boja: Boudoir predstavlja novu modnu priču “Bloom Noir”

foto Mladen Šarić
foto Mladen Šarić
Autor:
Objavljeno: 31. listopad 2016. u 11:03 2016-10-31T11:03:00+01:00

Kolekcija je satkana od kolorističkih ženstvenih komada: haljina, suknji, majica, izrađenih u toplom pamučnom džersej materijalu, neodoljivih impresionističkih printeva i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić ponovno podižu letvicu kad je o modnim kampanjama riječ.

Ona najnovija za kolekciju “Bloom Noir” studija Boudoir snimljena je u režiji nagrađivanoga modnog fotografa Mladena Šarića, te prezentira spoj couture kreacija i najnovije prêt-à-porter linije koja je već sada dostupna u ateljeu na adresi Radićeva 22 u Zagrebu.

Kolekcija je satkana od kolorističkih ženstvenih komada: haljina, suknji, majica, izrađenih u toplom pamučnom džersej materijalu, neodoljivih impresionističkih printeva i boja, svojstvenih upravo Boudoir rukopisu.

BOUDOIR_1 (8)
Nova "Boudoirova" modna kampanja “Bloom Noir”, foto Mladen Šarić

foto Mladen Šarić

Slojevitost nježnih tekstura od tila, ručno izražene ruže koje padaju u slapovima latica i zamršen vitraj čipkastih aplikacija samo su dio bogatstva Boudoir couture kolekcije “Bloom Noir”.

“Izuzetno smo ponosne da hrvatskom tržištu možemo ponuditi originalan i kvalitetan dizajn, predivne pamučne tkanine otisnute su našim jedinstvenim dizajnom izvedenim u dnevne, nosive odjevne komade koje će u svom ormaru poželjeti svaka žena. Kolekciju smo upotpunile couture komadima koji se stilski i koloristički sjedinjuju s komercijalnom linijom”, izjavile su Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić.

Više informacija o kolekciji na www.boudoirzagreb.com

Make-up: Saša Joković
Hair: Milena Maršić (Salon Glamour)
Styling: Ivana Pavić
Model: Zara Ružić (Color Models Management)

foto Mladen Šarić

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.