Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
29. siječnja 2020.
Humanitarna akcija

video Poslušajte "Bajku": Mia Negovetić snimila pjesmu za akciju "Sve za našu djecu"

Poslušajte "Bajku": Mia Negovetić snimila pjesmu za akciju "Sve za našu djecu"
Poslušajte "Bajku": Mia Negovetić snimila pjesmu za akciju "Sve za našu djecu"
Autor:
Objavljeno: 4. svibanj 2017. u 15:21 2017-05-04T15:21:00+02:00

"Bajka" je ime pjesme koju izvodi talentirana mlada riječka pjevačica Mia Negovetić, a koja je posebno napisana za humanitarnu akciju 'Sve za našu djecu' čiji je cilj prikupljanje sredstava za uređenje prostora i opremanje čekaonice Dnevne bolnice Odjela za hematologiju i onkologiju Dječje bolnice Kantrida.

U aranžmanu Olje Dešića nastala je pjesma koja je zaživjela zahvaljujući odličnom glasu talentirane Mije, a za glazbu i tekst pobrinuo se Sandro Bastiančić. Veliki humanitarni koncert s plemenitim ciljem održat će se večeras u Rijeci na Trgu Riječke rezolucije, a Miji će se na pozornici pridružiti i brojni kolege glazbenici – Neno Belan & Fiumens, Colonia, Maja Šuput, Alen Vitasović, Luka Nižetić...

Autor glazbe i teksta Sandro Bastiančić istaknuo je kako je i sama suradnja s Mijom bila prava bajka koja je nastala zahvaljujući ljudima velikog srca koji su pookrenuli ovu humanitarnu priču.

'Mene su vidjeli kao autora pjesme, a kao izvođača čuli su samo Miju Negovetić. Moja je velika sreća što je Mia prihvatila pjesmu i dala joj poseban ton i prekrasnu boju. Zahvalan sam Olji Dešiću, genijalnom aranžeru i producentu, naravno i cijeloj obitelji Negovetić koja u svakom trenutku povlači najbolje poteze za Miju i za opće dobro.', rekao je Bastiančić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze