Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 1
Sutra: 18° 18° 1
15. listopada 2019.
Rastapa srca

video ČEKALI SMO GA 25 GODINA: Izašao je novi trailer Kralja lavova i već je rasplakao fanove

Foto: YT screenshot
Foto: YT screenshot
Autor:
Objavljeno: 11. travanj 2019. u 9:32 2019-04-11T09:32:00+02:00

Na kraju trailera možemo čuti nezaboravnu pjesmu "The Lion Sleeps Tonight" u izvedbi Timona i Pumbe, što je samo šećer na kraju koji je raspametio, ali i rasplakao brojne fanove

"Kralj lavova", jedan od najiščekivanijih filmova godine u kina stiže za točno 100 dana, a Disney je upravo objavio drugi službeni trailer filma koji sadži do sad neviđene scene. Ono što smo mogli naslutiti u prvom traileru, pokazalo se istinitim i u sljedećem, a to je činjenica da se autori vjerno drže animirane verzije iz 1994. godine, pošto je ipak riječ o remakeu.

Novi trailer daje nam nešto bolji uvid u likove- otvara se scenom u kojoj Simbe i Nale koji istražuju slonovsko groblje, dok paralelno slušamo Scara kako govori Simbi: "Život nije pravedan, zar ne, moj mali prijatelju?" objašnjavajući mu razliku između onih koji "uživaju u gozbi" i onih koji život provode u mraku. Kao što već znamo, Simba susreće svog strica Scara tijekom jedne od njegovih avantura s Nalom i Zazu, i to je jedan od ključnih momenata u kojem Simba mora odlučiti hoće li voditi kraljevstvo ili pobjeći.

Na kraju trailera možemo čuti nezaboravnu pjesmu "The Lion Sleeps Tonight" u izvedbi Timona i Pumbe, što je samo šećer na kraju koji je raspametio, ali i rasplakao brojne fanove.

01

Baš kao i u originalnoj verziji, James Earl Jones će posuditi glas Kralju Mufasi, dok Donald Glover posuđuje glas Simbi, a Beyonce njegovoj ljubavi Nali.

Režiju potpisuje Jon Favreau koji je sličnom tehnikom snimio i uspješnu "Knjigu o džungli", dok glazbu za film potpisuje Elton John.

Film dolazi u kina 19. srpnja.

Pogledajte trailer: 

kralj lavova

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.