Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
Predstavljanje u Opatiji

Ava Karabatić - Moja pamet je moje prokletstvo

snimio Marin Aničić
snimio Marin Aničić
Autor:
Objavljeno: 16. veljača 2017. u 15:06 2017-02-16T15:06:53+01:00

Ava karabatić smatra da će njezina knjiga »Ja, nomad« biti – pravi hit. Na više od 200 stranica opisuje svoj život od rođenja pa do danas, i to u 46 poglavlja koja, naglasila je – imaju naslove!  Sve je popraćeno s 30 još neobjavljenih fotografija, od vremena kada je kao mala osvojila titulu najljepše bebe, pa do danas

Starleta iz Splita Ava Karabatić jučer je u opatijski Monokini stigla bez autobiografije »Ja, nomad«, čije je predstavljanje bilo najavljeno. Knjiga za koju je rečeno da će baš na Valentinovo ugledati svjetlo dana, naime, još uvijek nije otisnuta, ali, kako je kazala autorica, »broje dane do izlaska«. No, kašnjenje je, kako je i sama rekla, dio njezinog života pa je tako i jučer na susret s novinarima zakasnila punih 45 minuta. Pravdala se sporošću opatijskih taksija, ali njezin otac je otkrio da je pravi razlog taj što se dugo spremala, budući da »iz poštovanja prema drugima« na javne susrete ne dolazi bez šminke i posebne toalete.

Opatijski kafić, koji je za tu priliku morao nabaviti »rose« koji starleta pije i žute ruže koje voli, samo je jedno od mjesta gdje je Ava predstavila svoj »priručnik za pametne mlade djevojke« (i samo jedno od mjesta gdje si je dozvolila »debelo kašnjenje«!). Po mišljenju autorice, ta će knjiga biti »pravi hit«. U njoj na otprilike 230 stranica (konačan broj stranica znat će se kada knjiga konačno bude i otisnuta!) opisuje svoj život od rođenja pa do danas, i to u 46 poglavlja koja, naglasila je – imaju naslove! Sve je popraćeno s 30 još neobjavljenih fotografija, od vremena kada je kao mala osvojila titulu najljepše bebe, pa do danas. Naravno, neke od njih su doživjele »sitne korekcije«, a naslovnica će, »otkrila« je Opatijcima, biti pravo iznenađenje!

Starleta, koja se nedavno pohvalila kako piše od treće godine i »završila je fakultet vezan za književnost«, te »piše kao Zola«, gostima u Monokiniju čitala je i ulomke iz svoje buduće knjige. Oni koji su došli tamo s namjerom i oni koji su se slučajno zatekli u kafiću, mogli su čuti i da navija za Rijeku, ali i za Hajduk i za Crvenu Zvezdu, a požalila se i da je »njezino najveće prokletstvo njezina pamet«. Novinarima je kao ispriku za kašnjenje otkrila »ekskluzivu« – da će se u subotu udati za »perspektivnog mladog političara«, i to u Splitu u okviru karnevala, na samo 24 sata. Bit će to i vjerojatno materijal za novu knjigu autorice koja, kako je otkrio njezin otac, »nije ime dobila po deterdžentu«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija