Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
28. siječnja 2020.

Hrvatski Telekom poklanja neograničeni internet i Frankin božićni hit za bezbrižne blagdanske trenutke

Hrvatski Telekom poklanja neograničeni internet i Frankin božićni hit za bezbrižne blagdanske trenutke
Hrvatski Telekom poklanja neograničeni internet i Frankin božićni hit za bezbrižne blagdanske trenutke
Autor:
Objavljeno: 9. prosinac 2019. u 12:00 2019-12-09T12:00:02+01:00
  • U ovogodišnjoj blagdanskoj ponudi, Hrvatski Telekom korisnicima daje priliku da najmilije iznenade sa sedam dana besplatnog neograničenog interneta
  • Kroz ekskluzivnu suradnju s poznatom pjevačicom Frankom, novi božićni hit „Samo s tobom meni Božić je“ postat će sastavni dio zajedničkih blagdanskih trenutaka diljem Hrvatske
  • Uz kupovinu odabranih Samsung i Huawei pametnih uređaja, Hrvatski Telekom poklanja svim svojim korisnicima tablete i pametne narukvice

U T-Centru Cvjetni početkom prosinca predstavljene su blagdanske pogodnosti Hrvatskog Telekoma, a najavljena je i ekskluzivna suradnja s poznatom pjevačicom Frankom Batelić. Hrvatski je Telekom u ovogodišnjoj božićnoj kampanji svim svojim korisnicima odlučio pokloniti priliku da svoje najmilije iznenade sa sedam dana besplatnog neograničenog interneta kako bi ovih blagdana bezbrižno uživali u čarima neograničene komunikacije.  

Ova će posebna pogodnost zasigurno omogućiti i da blagdanski ambijenti u domovima diljem Hrvatske budu ispunjeni najnovijim božićnim hitom „Samo s tobom meni Božić je“ – pjesmom i spotom koje je svojim obožavateljima predstavila i sama Franka. Upravo stihovi ovog božićnog hita krase i promotivni spot božićne kampanje Hrvatskog Telekoma koji se prikazuje na malim ekranima.

Premijera se održala u T-Centru na Cvjetnom trgu, jednom od najljepše uređenih prodajnih mjesta u samom središtu Zagreba. Ovaj T-Centar upotpunjen je i prvim interaktivnim izlogom u Hrvatskoj, koji će neupitno postati jedno od omiljenih mjesta za fotografiranje na ovogodišnjem zagrebačkom Adventu.

Tijekom predstavljanja Frankini obožavatelji imali su priliku uživati u premijernom prikazivanju blagdanskog spota putem live streaminga na youtube kanalu Hrvatskog Telekoma. Oni koji su streaming propustili, mogu ga pogledati i poslušati pjesmu na Frankinom službenom youtube kanalu.

- U Hrvatskom Telekomu želimo svima omogućiti da u svakom trenutku budu povezani s bližnjima. Upravo zato jer su zajednički trenuci u ovo vrijeme najvažniji, odlučili smo svim našim korisnicima pružiti priliku da se povežu i s onima koji nisu s njima u ovo blagdansko doba, i to na način da jedni drugima poklone neograničeni internet za bezbrižnu komunikaciju. Uz neograničeni internet na najboljoj mreži, sigurni smo i kako će nova Frankina pjesma postati sastavni dio svih ovogodišnjih božićnih trenutaka, ističe Richard John Brešković, direktor Sektora za marketing privatnih korisnika Hrvatskog Telekoma.

Osim neograničene i besplatne komunikacije, Hrvatski Telekom je i ove godine pripremio posebne pogodnosti uz kupovinu mobilnih uređaja. Tako će svaki korisnik uz kupovinu odabranih Samsung uređaja na poklon dobiti i Samsung Galaxy Tab A 10.1 ili Galaxy Fit-e sportsku narukvicu. A ni obožavatelji Huawei pametnih uređaja ovih blagdana neće biti zakinuti - uz kupovinu najnovijih Huawei mobilnih telefona, na poklon će dobiti pametnu narukvicu Band 4 ili tablet T3 10''.

Live streaming predstavljanja božićne kampanje i Frankinog novog spota

Branimir Mihaljević, Katarina Moškatelo, Richard John Brešković

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze