Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
31. ožujka 2020.

Budite odgovorni, ostanite kod kuće, a evo načina kako da vam ne bude dosadno

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com
Autor:
Objavljeno: 16. ožujak 2020. u 9:47 2020-03-16T09:47:00+01:00

Poslušajte savjet stručnjaka, ne krećite se previše ako ne morate te iz udobnosti svog doma koristite sve benefite online ponude.

Borba za smanjenje širenja koronavirusa je u jeku. Svi stručnjaci govore da smo u nju uključeni svi i da ćemo postići dobre rezulate samo ako cijela nacija bude djelovala kao dobro uigrana momčad. A najbolje mjere prevencije, uz sada već dobro poznate higijenske, su smanjenje kretanja, nepotrebnih izlazaka iz kuće I odlasci u zatvorene prostore u kojima boravi više ljudi.

Tvrtka Germania Sport se pridružuje apelima na građane da u ovoj situaciji budu odgovorni i da svi zajedno smanjimo opasnost od brzog širenja epidemije te da ona prođe što prije.

Svjedoci smo toga da se mnogi na društvenim mrežama žale kako im je u samoizolaciji dosadno, a to ne mora biti tako. Iz udobnosti svog doma, možete bez problema koristiti širok spektar Germania online ponude na najbrži, najjednostavniji i, što je ovih dana vrlo bitno, najsigurniji način!

Uđite u svijet zabave bez kontakta s drugim ljudima, kvakama te svim drugim predmetima i površinama s kojih vreba koronavirus.

Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu gdje morate obaviti puno više koraka da biste se okladili, preko aplikacije ili stranice germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno da bi igra počela:

 

uplata_2

uplata_3

uplata_4

uplata_5

uplata_6

uplata_7

Da, tako je lako I tako brzo igra može započeti.

Činjenica što je sportska ponuda značajno osiromašena zbog otkazivanja brojnih natjecanja u cilju prevencije širenja koronavirusa ne mora biti nužno loše. Ovo je jedinstvena prilika da istražite svijet zabave uz e-sportove, online casino ili možda jako zanimljive loto igre– na vama je da donesete odluku.

 

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja Ili nejasnoća, korisnička služba Germanie na raspolaganju vam je od 0 do 24 sata.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.