Glazbena oaza

Riječki Dallas Music Shop proslavio rođendan

Katarina Blažević

Snimio Marko GRACIN

Snimio Marko GRACIN

Otvorenje oaze za sve ljubitelje dobre glazbe inicirao je davne 1997. Goran Lisica Fox. 'Odlučili smo da ćemo proslaviti rođendan danas zbog nama dragog metal benda Old Nighta koji ima zagrijavanje u našoj trgovini za nastup koji im uskoro slijedi. To je onda i druženje i zagrijavanje za njihovu svirku', rekla je Josie



Riječki Dallas Music Shop na svojoj je već popularnoj Splitskoj 2a adresi danas proslavio 22. rođendan. Otvorenje oaze za sve ljubitelje dobre glazbe inicirao je davne 1997. Goran Lisica Fox, a danas ondje možete pronaći diskografska izdanja svih formata, ulaznice za kulturne programe te razne prisvjeske, majice, čaše i ostale predmete vezane uz glazbu.


Voditeljica riječkog Dallasa Jovanka Tubin Josie, ujedno i žena koja je od samih početaka vezana uz ovu trgovinu, naglasila je kako je rođendan Dallasu 25. rujna, ali su ga ove godine odlučili malo kasnije proslaviti zbog promocije novog albuma riječkog metal benda Old Night.


Bend Old night uveličao proslavu rođendana Dallas Music Shopa / Snimio Marko GRACIN


Bend Old night uveličao proslavu rođendana Dallas Music Shopa / Snimio Marko GRACIN





– Odlučili smo da ćemo proslaviti rođendan danas zbog nama dragog metal benda Old Nighta koji ima zagrijavanje u našoj trgovini za nastup koji im uskoro slijedi. To je onda i druženje i zagrijavanje za njihovu svirku – rekla je o proslavi rođendana Josie, dok je Stjepan Gilih dodao kako je nastup 5. listopada u Palachu, a na pozornici će se bendu pridružiti još jedna riječka metal grupa – Asheraah.


– Imamo promociju drugoga albuma „A Fracture in the Human Soul“ koji je izašao u petome mjesecu za njemačku diskografsku kuću Naturmacht Productions, a danas nam izlazi ploča odnosno vinilno izdanje, dodao je o novome albumu član benda i njegov osnivač Luka Petrović.  Ulaznice za nastup Old Nighta u Palachu mogu se u pretprodaji kupiti za 45 kuna u Dallas Shopu te sustavu Entrio, dok će na sam dan koncerta cijena biti 55 kuna.


Za sve posjetitelje Dallasovci su tijekom današnjeg dana pripremili i poseban popust od 15 posto na sva metal izdanja, a moglo se i zasladiti tortom prigodno napravljenom za ovaj veliki rođendan poznate riječke glazbene trgovine.