Završne prezentacije

Kreativni laboratorij Krila: Predstavljanje kazališnih radionica na tri lokacije

Kim Cuculić



RIJEKA Kreativni laboratorij suvremenog kazališta »Krila« najavljuje završne prezentacije kazališnih radionica za djecu, mlade i odrasle. Edukacijski ciklus 2017./18. bit će realiziran na tri lokacije – u »Palachu«, HKD-u na Sušaku i u Filodrammatici od 7. do 19. lipnja. Polaznici suvremenog kazališta za mlade stvaraoce i odrasle izvest će u četvrtak, 7. lipnja, u »Palachu« u 20 sati predstavu »Crni cjelov istine« u režiji Filipa Povrženića.


U predstavi nakratko oživljava Janko Polić Kamov kako bi današnjoj »Kont« generaciji objasnio kako se žive istina, nagon i strast. U četvrtak, 14. lipnja, u HKD-u na Sušaku u 20 sati slijedi predstava »Kad lutke sanjaju« u režiji Jorgea Corree Bethencourta.


Zatim su na programu predstave polaznika suvremenog kazališta za djecu »Čarobni plašt« i »Vremeplov« 17. lipnja u Filodrammatici u 17 i 19 sati. U ponedjeljak, 18. lipnja, u Filodrammatici u 19 sati i 19. lipnja u 18 sati bit će izvedena predstava »Feniks« polaznika suvremenog kazališta za mlade, u režiji Ivane Peranić. Više informacija na www.krila.org.