Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 26
Sutra: 7° 7° 26
18. ožujka 2019.
Ispis članka: Uskoro stiže novi iPhone X, a nagađa se da će biti jeftiniji od prethodnika - Novi List

NoviList.hr

Uskoro stiže novi iPhone X, a nagađa se da će biti jeftiniji od prethodnika

Velika očekivanja

9. kolovoz 2018 06:54

Napisao: P. N.

Što nam Apple priprema do kraja ove godine?

Uskoro stiže novi iPhone X, a nagađa se da će biti jeftiniji od prethodnika

Apple planira krajem godine predstaviti 3 nova modela iPhonea među kojima će vjerojatno biti uključena znatno veća verzija iPhone X- a pod nazivom iPhone X Plus, a nagađa se da bi mogao biti i znatno jeftiniji od prethodnika.

Iako je iPhone X najskuplji model iPhonea, također je u prvom tromjesečju 2018. bio i najprodavaniji. No, u posljednjih šest mjeseci iPhone X izgubio je svoj početni sjaj, stoga je logično da će njegova jeftinija verzija proširiti tržište. A uz Androidove inovacije u poboljšavanju kamera i ostalih značajki sustava, Apple mora pokazati snagu i iskazati se novim modelom želi li ostati na vrhu.

Osim usavršenog dizajna i novih značajki, Apple će ponuditi i svoja tradicionalna godišnja poboljšanja koja očekujemo- novi materijali i boje, povećana brzina rada, bolja rezolucija i produženo trajanje baterije.

Od novog iPhonea dijeli nas još dva mjeseca, ali glasine o njegovim značajkama ne staju. Ostaje nam pričekati još malo da saznamo sve o novom Appleovom modelu koji nas, vjerujemo, neće razočarati.

Izvor: cnet