Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 26
Sutra: 12° 12° 26
9. prosinca 2019.
Ispis članka: Trumpa muči ćelavost, pa kosu lijepi - lakom - Novi List

NoviList.hr

Trumpa muči ćelavost, pa kosu lijepi - lakom

Otkrivena tajna

9. veljača 2018 09:37

Napisao: HINA

Reuters

Vjetar u leđa dragocjena je pomoć u savladavanju zapreka, no Donaldu Trumpu nije saveznik već izdajnik jer razotkriva ono o čemu javnost već dugo nagađa, visok stupanj ćelavosti 71-godišnjeg američkog predsjednika.

Novinarka Huffington Posta Ashley Feinberg pomnije je pogledale prošlotjedne snimke predsjednika Trumpa koji ulazi u Air Force One i skrenula pozornosti javnosti na nestašni vjetar koji mu puše u leđa i razotkriva ćelavost od zatiljka do tjemena.

Neobična frizura predsjednika Trumpa odavna intrigira javnost koja je dosad češće komentirala nepostojanu boju njegovih pramenova od platinastih do napadno narančastih.

Sam Trump više je puta tvrdio da ne nosi periku, ali je priznao da se služi lakom.

Komentirajući vjetar u Trumpovoj kosi frizeri su ustvrdili da predsjednik ćelavost prikriva začešljavanjem pramenova koje raspoređuje po glavi i dobro učvršćuje lakom.

U svojoj knjizi »Vatra i bijes, iza kulisa Bijele kuće«, novinar Michael Wolff piše da se predsjednikova kći Ivanka Trump ne ustručava suradnicima ispričati da se otac podvrgnuo kirurškoj intervenciji kako bi smanjio ćelavost.