Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
5. prosinca 2019.
Ispis članka: Roditeljski nemar: Majka ostavila četverogodišnju kćerkicu samu kod kuće da bi otišla u cjelonoćni provod - Novi List

NoviList.hr

Roditeljski nemar: Majka ostavila četverogodišnju kćerkicu samu kod kuće da bi otišla u cjelonoćni provod

Nakon provoda uhićena

25. rujan 2018 22:35

Napisao: P. N.

Uhićena je majka 4-godišnje djevojčice nakon što je malodobnu kćer ostavila samu cijelu noć kako bi mogla otići u izlazak.

Foto Pixabay.com

Roditeljski nemar je dobio još jedno lice, i to ono 29-godišnje Amerikanke Alexandre Ciliento iz Arizone koja je proteklog vikenda oko 23 sata navečer ostavila svoju malenu četverogodišnju kćer samu kod kuće kako bi mogla otići u izlazak.

Dok je bezbrižna majka bila vani, djevojčica se prepala pa je na koncu pobjegla iz kuće kako bi se sakrila u kući susjeda.

Susjedi su čekali 45 minuta prije negoli su nazvali policiju, a majci djevojčice otkrio se trag tek idućeg jutra nakon 8 sati, kada su od oca djevojčice nabavili broj mobitela.

- Nije postojao plan da se dijete stavi pod nadzor obiteljskog člana ili neke druge osobe. Nije bilo pokušaja da se djetetu osigura babysitter, rekli su u policijskom izvješću kojeg prenosi AZ central, a majka navodno nije bila svjesna da dijete može otključati vrata i izaći iz doma.

Alecandru Ciliento čeka optužba za zlostavljanje djeteta, a djevojčica se trenutno nalazi kod njenog oca.