Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
14. studenoga 2019.
Ispis članka: Islanđani znaju kako nagraditi djelatnike hitne: Svakome besplatna pizza i sladoled! - Novi List

NoviList.hr

Islanđani znaju kako nagraditi djelatnike hitne: Svakome besplatna pizza i sladoled!

Zaslužena nagrada

12. rujan 2018 16:57

Napisao: P. N.

Hrabri i odgovorni radnici s Islanda uskoro će moći uživati u svojem besplatnom obroku. 

Pixabay.com

Hitne službe i Nacionalni zdravstveni servis (NHS) na Islandu uskoro više neće morati brinuti o tome što će jesti tijekom pauze na poslu.

S obzirom da rade nevjerojatno odgovoran i hrabar posao, poslodavci su im odlučili uzvratiti na najbolji mogući način. Za svakog tko radi u tom sektoru osigurat će besplatnu pizzu za glavni obrok i sladoled kao desert, prenosi The Mirror.

Svaki islandski radnik u tom području dobit će vaučer za besplatnu hranu. Naravno, prilikom preuzimanja hrane radnici će morati pokazati karticu kojom dokazuju da rade u određenim sektorima.

Radnici hitnih služba dobit će dva bonusa – besplatna pizza i sladoled u pojedinačnoj vrijednosti kupona od jedne funte.

Prema The Mirror, ova ponuda vrijedit će za svaku trgovinu, a online narudžbe neće biti moguće. S dijeljenjem vaučera krenulo se već ovaj tjedan, a svi zainteresirani koji rade u tom sektoru mogu se prijaviti za ove pogodnosti i preko interneta.

Naravno, na ovu odluku radnici nisu prisiljeni već je može iskoristiti tko želi ručati pizzu, a za desert uživati u sladoledu.