Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 6
Sutra: 13° 13° 6
23. travnja 2019.
Ispis članka: Slučajno procurile fotografije novog iPhone XS-a i moramo priznati da izgleda fantastično! - Novi List

NoviList.hr

Slučajno procurile fotografije novog iPhone XS-a i moramo priznati da izgleda fantastično!

Zlatna završna obrada

4. rujan 2018 12:52

Napisao: P. N.

Za nekoliko dana Apple otkriva najnovije modele iPhonea, a u javnost su već procurile fotografije novog iPhone XS-a i izgleda fenomenalno

Foto: 9to5Mac.com

Apple uskoro održava svoj već tradicionalni jesenski event na kojem će predstaviti najnovije iPhonae, a ekipa sa stranice 9 To 5 Mac slučajno je uočila objavljenu fotografiju novog iPhone X i XS- a. Fotografija prikazuje drugu generaciju iPhone X-a zaslona dijagonale 5,8 inča i 6,5 inča sa zlatnom završnom obradom. Sudeći prema njihovom otkriću, oba modela pametnih telefona nosit će naziv iPhone XS, baš kao i modeli iPada i MacBooka Pro.

Ono što za sada znamo jest da nam stižu tri nova iPhonea od kojih će dva imati OLED ekran, a jedan jeftiniji sa 6.1 inčnim LCD ekranom. Najjeftiniji iPhone nove generacije navodno će biti neobičnih boja i svi novi uređaji imat će Appleov novi sustav otključavanja Face ID.

Događaj otkrivanja novih iPhonea najavljen je za 12. rujna u 10 sati po lokalnom vremenu u Cupertinu u Kaliforniji, a nagađa se kako će osim iPhoneova možda biti predstavljen i novi Apple Watch i poboljšani iPad Pro. Ostaje nam samo da nestrpljivo iščekujemo 12. rujna kad ćemo vam donijeti sve detalje.