Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. rujna 2019.
Ispis članka: Cijena goriva od danas je u Hrvatskoj ponovno viša - tank dizela u dva tjedna poskupio preko 20 kuna - Novi List

NoviList.hr

Cijena goriva od danas je u Hrvatskoj ponovno viša - tank dizela u dva tjedna poskupio preko 20 kuna

Provjerite cijene

15. siječanj 2019 06:53

Napisao: P. N.

Današnja promjena bila je očekivana nakon što je jučer objavljen porast cijena nafte na svjetskim tržištima. U samo dva tjedna ove godine, nadoknađeno je već pola pada cijena iz posljednjeg tromjesječja prošle godine

Cijena goriva od danas je u Hrvatskoj ponovno viša - tank dizela u dva tjedna poskupio preko 20 kuna

Gorivo je od danas u Hrvatskoj opet skuplje i to osjetno - puni tank benzina prosječno je skuplji za 7 kuna, dizela za čak 12,5 kuna, a autoplina za pet kuna.

Cijene su nakon duljeg perioda pojeftinjenja oštro porasle već prošli tjedan. Tank benzina prošli je utorak poskupio za 5 i pol kuna, dizela za 8 kuna, a autoplina za 4,5 kune.

Današnja promjena bila je očekivana nakon što je jučer objavljen porast cijena nafte na svjetskim tržištima. U samo dva tjedna ove godine, nadoknađeno je već pola pada cijena iz posljednjeg tromjesječja prošle godine.

Litra Eurosupera 95 na Ininim crpkama košta 9,07 kuna, a Eurodizela 9,08 kuna. Točne cijene po prodajnim mjestima možete usporediti na stranici cijene  goriva.