Izgubio kompas

Zdravlje Hillary Clinton – nova meta kampanje Donalda Trumpa

Hina

Reuters

Reuters

Prethodnog dana već je kazao da »novinari nisu spomenuli neke znakove bolesti kod nje«. »Dovoljno je otići on line. Ukucajte 'Hillary Clinton bolest' i pogledajte video-snimke«, naglasio je on na Foxu



Zdravlje Hillary Clinton postalo je nova meta napada Trumpovog stožera u američkoj predsjedničkoj kampanji.


Ona nema »tjelesnu ni mentalnu snagu« da bude predsjednica, ponovio je nekoliko puta zadnjih dana njezin republikanski protivnik Donald Trump na mitingu, dok 68-godišnja Clinton mjesecima putuje a dobar dio vikenda provela je skupljajući novčana sredstva. »Gdje je Hillary? Spava!!!«, objavio je on na Tweeteru.


Iz njegove okoline neki su još dodali ulje na vatru. »Mislim da je Hillary umorna. Izgleda bolesno«, kazao je u ponedjeljak Rudy Giuliani, nekadašnji gradonačelnik New Yorka na Fox Newsu.




Prethodnog dana već je kazao da »novinari nisu spomenuli neke znakove bolesti kod nje«. »Dovoljno je otići on line. Ukucajte ‘Hillary Clinton bolest’ i pogledajte video-snimke«, naglasio je on na Foxu.


Glasnogovornica Trumpove kampanje Katrina Pierson već je govorila o »poremećaju govora« prošlog tjedna i ustvrdila da Clinton »uzima puno slobodnog vremena tijekom kampanje«.


Po osobnom liječniku Lisi Bardack, Hillary Clinton je »u izvrsnoj tjelesnoj kondiciji i sposobna služiti kao predsjednica SAD-a«. Nema nikakvih posljedica moždana udara koji je pretrpjela krajem 2012.


Giulianovu izjavu koju je Fox stavio na Twitter prate fotografije Hillary Clinton s podočnjacima ili iznimno blijede, kao i montaža gdje višestruko neobično trese glavom.Donald Trump (70) bio bi najstariji predsjednik koji je ušao u Bijelu kuću, a Hillary Clinton druga, iza Ronalda Reagana koji je imao 69 godina i 11 mjeseci po dolasku na vlast.