Češkanje ili...

Zanimljiva snimka: Je li britanski princ Charles Donaldu Trumpu doista pokazao srednji prst?

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Od svih prstiju, za češkanje je odabrao baš onaj "nepristojni".



Ekipa na društvenim mreža smatra da je britanski princ Charles suptilno uvrijedio Donalda Trumpa, pokazujući mu srednji prst, prenosi LADBible. Do tog su zaključka došli pažljivo promatrajući video snimku u kojoj princ Charles češka nos – srednjim prstom, baš u trenutku prolaska aktualnog američkog predsjednika.


Trump i Melania su ovog utorka posjedili Buckinghamsku palaču zbog NATO summita, gdje su ih dočekali kraljica Elizabeta II, njezin sin i Camilla Parker-Bowles.


Dok su se pozdravljali, kraljica je gledala u Trumpa koji je pričao uz različite geste rukama. Parker-Bowles je izgledala zainteresirano, ali princ od Walesa je pognuo glavu i polako počeo češkati svoj nos. Od svih prstiju, za češkanje je odabrao baš onaj “nepristojni”.




Naravno da je to sve možda velika slučajnost, ali veliki dio ekipe na društvenim mrežama trenutno želi vjerovati da je gesta bila namjerna. “Kladim se da je princ Charles Trumpu pokazao univerzalni znak za jeb* **”. 


“Ovo mi je najdraži video tjedna. Princ Charles Donaldu Trumpu pokazuje srednji prst” i “Imao je još četiri prsta koje je mogao odabrati i on odabere baš taj. Nije ovo greška. Odlično”, samo su neki od komentara oduševljenih korisnika društvenih mreža.  


Da stvar bude bolja, ovo nije jedini smiješni trenutak čitavog događaja. 



U jednom je trenutku engleska kraljica primijetila princezu Annu i kimnula joj u maniri: “Zašto nisi ovdje, kada je ovdje Trump?”. Princeza Anne je na to tek slegnula ramenima. 


I dok se ekipa na društvenim mrežama oduševljava ovim mogućim značenjima pokreta kraljevske obitelji, novinarka Valentine Low vjeruje da je istina malo manje uzbudljiva. 


“Ne, nije otpilila Trumpove. I nije ju kraljica grdila. Kraljica se nakon pozdravljanja Donalda i Melanije okrenula prema Anne da vidi tko je slijedeći. Ali nije bilo nikoga jer je Trump bio posljednji čelnik kojeg je kraljica primila”, prenosi LADBible.