Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
23. ožujka 2019.
Ispis članka: Vozač nevjerojatnim refleksom spasio život predsjednika Moldavije. Pogledajte kako je izbjegao direktni sudar - Novi List

NoviList.hr

Vozač nevjerojatnim refleksom spasio život predsjednika Moldavije. Pogledajte kako je izbjegao direktni sudar

Sve je završilo dobro

11. rujan 2018 16:53

Napisao: P. N.

Do nesreće je došlo kad je vozač kamiona koji je cestom nailazio iz suprotnog smjera izgubio kontrolu nad vozilom i taman u trenutku kad je nailazio Dodonov mercedes skrenuo u drugu traku

Screenshot Facebook

Predsjednik Moldavije Igor Dodon umalo je stradao u prometnoj nesreći, a danas je živ isključivo zahvaljujući nevjerojatnim refleksima svojeg službenog vozača.

Do nesreće je došlo kad je vozač kamiona koji je cestom nailazio iz suprotnog smjera izgubio kontrolu nad vozilom i taman u trenutku kad je nailazio Dodonov mercedes skrenuo u drugu traku. Predsjednikov vozač je, međutim, brzo skrenuo prema rubu ceste i izbjegao direktni sudar. Kamion ih je tako samo "očešao", pa je Dodon nesreću preživio skoro neozlijeđen.

- Hvala svima koji su se zabrinuli za mene i moju obitelj. Hvala onima koji su mi napisali tisuće poruka podrške na koje još nisam imao prilike odgovoriti. Sve je prošlo bez teških ozljeda, obitelj i ja smo dobro. Budite pažljivi i vodite računa o sebi i onima koji su vam dragi - napisao je na Facebooku Dodon.

Snimku nesreće i nevjerojatne reakcije vozača objavile su na internetu moldavske sigurnosne službe.