Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Ispis članka: Prognoza koja utjeruje strah u kosti: Pogledajte "horor" koji gledateljima emitira The Weather Chanell - Novi List

NoviList.hr

Prognoza koja utjeruje strah u kosti: Pogledajte "horor" koji gledateljima emitira The Weather Chanell

Uragan Florence na putu

14. rujan 2018 09:46

Napisao: P. N.

Vremenska prognoza napeto se prati, a nalikuje na ulomke filmova katastrofe koji lede krv u žilama. Uz pomoć računalne grafike, američke televizije svojim gledateljima dočaravaju kakve će posljedice ostaviti uragan Florence u gradovima kojima će plaviti i pustošiti.

foto: screenshot The Weather Chanell

Interes cjelokupne američke javnosti usmjeren je u ovom trenutku na Sjevernu i Južnu Carolinu, gdje se iz sata u sat očekuje da uragan Florence udari svom snagom. Vijesti iz vremenske prognoze, koje opisuju putanju uragana, njegovu veličinu i razornu snagu privlače svu pažnju javnosti i danas će politički i sportski događaji ostati u njihovoj sjeni. 

Vremenska prognoza napeto se prati, a nalikuje na ulomke filmova katastrofe koji lede krv u žilama. Uz pomoć računalne grafike, američke televizije svojim gledateljima dočaravaju kakve će posljedice ostaviti uragan Florence u gradovima kojima će plaviti i pustošiti. Naročito impresivan ovaj je izvještaj athe Weather Chanella, koji svojim gledateljima nastoji plastično prikazati kako će izgledati poplave koje uzrokuje veliki uragan. 

Pogledajte.