Ljepotica i aktivistkinja

Pamela Anderson iznenada podržala hrvatsku ljevicu: ‘Možemo! je hrvatska riječ puna nade’

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Twitter Pamela Anderson

Foto Screenshot Twitter Pamela Anderson

Osobno sam je upoznao 2012. godine kad sam studirao na Cambridgeu, objasnio je Tomislav Tomašević, i sam iznenađen njenom podrškom



Pamela Anderson neočekivano je na svom Twitteru podržala hrvatsku političku ljevicu, točnije platformu Možemo! Dogodilo se to kad se osvrnula na gomilu reakcija koju je primila zbog svog ranijeg tvita.


– Moj prijatelj gleda vijesti u Hrvatskoj. Milijuni se evakuiraju zbog klimatskih promjena, napisala je tom prilikom. 


Pameli su neki Hrvati tad odgovorili da je ‘klimatske promjene’ zasigurno izjednačila s HDZ-om, no ona je kasnije objasnila da se zabunila i da je mislila na Indiju.




Krenula je objašnjavati da ona nije Trump pa da misli da se raspad Jugoslavije dogodio na Baltiku, ili Jeremy Hunt, koji je Sloveniju nazvao vazalnom državom Sovjeta.


– Dopustite da vas iznenadim jednom hrvatskom riječi, punom nade (hint: Europski izbori) – Možemo!, napisala je prsata ljepotica, u zadnje vrijeme poznatija po svojem aktivizmu, nego oblinama.


Tomislav Tomašević, jedan od osnivača političke platforme Možemo! i nositelj liste Zelene ljevice na izborima za Europski parlament iznenadio se neočekivanom Pamelinom podrškom uoči europskih izbora. Za 24 sata objasnio je otkud zna Pamelu Anderson, koja je na ovaj način dala vjetar u leđa hrvatskoj političkoj platformi.


“Osobno sam je upoznao 2012. godine kad sam studirao na Cambridgeu, a ona je održala predavanje o klimatskim promjenama i pravima životinja”, otkrio je Tomašević koji se zahvalio glumici na podršci.