Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
16. veljače 2019.
Ispis članka: Opet zajedno: Paul McCartney i Ringo Star zajedno u studiju - Novi List

NoviList.hr

Opet zajedno: Paul McCartney i Ringo Star zajedno u studiju

Suradnja

21. veljača 2017 11:22

Napisao: HINA

Riječ je o prvoj suradnji dvojice slavnih glazbenika nakon 2010. kada je McCartney svirao bas gitaru na Starrovu albumu »Y Not«, točnije u pjesmi »Peace Dream« te pjevao u pjesmi »Walk With You«

Reuters

Nekadašnji članovi Beatlesa Paul McCartney i Ringo Starr nakon sedam godina ponovno udružuju snage na zajedničkom glazbenom projektu zbog čega su u nedjelju ušli u studio.

McCartney će na najnovijem Starrovu albumu svirati bas gitaru, što je medijima potvrdio glasnogovornik Ringa Starra.

Producent njegova zadnjeg albuma Bruce Sugar na Facebook stranici objavio je fotografiju s nekadašnjim Beatlesima u studiju, napisavši da je proveo »prekrasan dan«.

Glazbenicima će se u studiju pridružiti i gitarist grupe »Eagles« Joe Walsh.

Riječ je o prvoj suradnji dvojice slavnih glazbenika nakon 2010. kada je McCartney svirao bas gitaru na Starrovu albumu »Y Not«, točnije u pjesmi »Peace Dream« te pjevao u pjesmi »Walk With You«. Još nije objavljen naziv novog albuma.

»Hvala što si došao i odsvirao odličan bas. Volim te stari, mir i ljubav«, napisao je bivši bubnjar Beatlesa na Twitteru ispod fotografije s McCartneyem.

Od slavne četvorice danas su živi McCartney i Starr. John Lennon je ubijen 1980. u New Yorku, a George Harrison je umro od raka 2001.