NASA

NASA poziva košarkaša Curryja da se osobno uvjeri u istinitost slijetanja na Mjesec

Hina

Nije važno što se kaže nego tko to kaže, vjeruje NASA. Pored svih dosadašnjih autora teorija zavjere oko slijetanja na Mjesec, jedino je poznati košarkaš Stephen Curry nakon izražene sumnje, pozvan da se osobno uvjeri u slijetanje na Mjesec. 



Košarkaš Golden State Warriorsa na društvenim je mrežama u pitanje doveo slijetanje ljudi na Mjesec. Kako to obično bude s poznatim ličnostima, njegovo se pitanje proširilo među navijačima kluba i dalje. Naposljetku je za njegovu nevjericu saznala i NASA čiji se glasnogovornik odmah obratio američkom košarkašu.


Allard Beutel je u kratkom vremenu poslao poruku da bi NASA bila iznimno sretna kada bi gospodin Curry osobno posjetio lunarni laboratorij Svemirskog centra Johnson u Houstonu. Možda već na idućem gostovanju Golden Statea u gradu. Glasnogovornik Beutel dodaje da se tamo nalazi stotine kilograma lunarnog kamenja, kao i kontrolni centar misije Apollo i tako će tijekom posjeta svojim očima moći vidjeti ono što su oni vidjeli prije pedeset godina. 


HINA prenosi da je Stephen Curry “odgovorio na Twitteru jednim znakom – nasmiješenim emojiem sa sunčanim naočalama”.