KD ViK sanira cjevovod

U srijedu do 13 sati bez vode dio Viškova, Pehlina i Gornjeg Zameta

P. N.

Ilustracija / Snimio Damir ŠKOMRLJ

Ilustracija / Snimio Damir ŠKOMRLJ



 


Zbog sanacije propuštanja na glavnom opskrbnom cjevovodu u naselju Marinići kod kućnog broja 79 privremeno će se dijelu korisnika u Općini Viškovo i manjem broju korisnika na Pehlinu i Gornjem Zametu obustaviti isporuka vode u srijedu, 16. siječnja ove godine, u vremenu od 8:00 do 13:00 sati, priopćio je KD ViK.


Privremeno će bez vode biti korisnici na Viškovu u ulicama: Furićevo od kućnog broja 1 do 30, potom od 37/a do 38/b i od 81 do 90; Kapiti, Marinići, Mučići, Draga, Bezjaki, Trampov breg, Štefani, Straža, Plasi, Lučinići, Stupari.




Bez vode će biti i korisnici u Rijeci u ulicama: Turkovo od kućnog broja 40 do 83; Trampi, Baretićevo i Androv breg od kućnog broja 25/a do 42.


Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterni koje će kružiti navedenim područjem, javlja ViK te moli  sve korisnike vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode. 


Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, ViK moli korisnike da puste vodu da istječe dok se ne razbistri.  


U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.