Finale u Toweru

‘Tvoja maska zvuči poznato’: Lauri Miljanić prvo mjesto za ulogu Amy Winehouse

Edita Burburan

Foto M. Gracin

Foto M. Gracin

Laura Miljanić osvojila je 3.000 kuna na Golden kartici. Drugo mjesto i 1.000 kuna osvojio je Nikola Nedić, a  treće mjesto i 500 kuna Romina Peti



RIJEKA  Pretposljednji maškarani vikend veselim glazbeno-imitatorskim showom jučer je zabavio i posjetitelje Tower centra. U prostoru klizališta u organizaciji Tower centra i marketinške agencije Vemar održan je finale glazbenog showa »Tvoja maska zvuči poznato« gdje se  deset super finalista borilo za što bolji plasman. Sve je krenulo na Facebooku i stiglo do 18. siječnja do kada su se kandidati  mogli prijaviti  i poslati svoje videouratke s pjevačko-imitatorskim vještinama.


Jučer su odabrani  super finalisti izveli svoje favorit pjesme:  Romina Peti  (Sam Brown – »Stop«), Sanja Blečić (Beyonce – »Listen«), Lea Šešelja (Jinx – »Tamo gdje je sve po mom«), Laura Miljanić  (Amy Winehouse – »You know I’m no good«), Silvija Starčeić (Shakira – »Illegal «), Tea Frlan (Michael Bublé – »Feeling good« ), Aalison Raukar (Sarah McLachlan – »Angel«), Monika Malović (Christina Aguliera – »Say something«), Aida Tokić (Whitney Houston – »I will always love you«), Nikola Nedić (Michael Jackson – »Man in the mirror«).


O ozbiljnosti pristupa svjedočili su gotovo profesionalnim nastupom i izvedbom svi  kandidati koji su pred okupljene posjetitelje izašli u punoj formi, pjevačkoj i vizualnoj, za što su se u višesatnim probama i korekcijama pobrinuli koreografkinja  Nina Vidošević, plesni studio Fusion, s majstoricom transformacija Martinom Novaković te  Nina Tomljanović kao vokalna mentorica.Show je započeo nastupom popularnog Saše Lozara uz pjesmu »Opčinjen«, a kroz program vodio je Davor Jurkotić prerušen u  premijera Tima Oreškovića koji je svojim pošalicama razbijao tremu natjecateljima i zabavljao publiku. Stručni žiri što su ga činili Saša Lozar, Nikolina Tomljanović i Dražen Turina – Šajeta imao je zahtjevan zadatak odabrati najbolja tri finalista, s obzirom da su svi natjecatelji bili u svojim izvedbama sjajni.

Ipak, prvo mjesto i nagradu od 3.000 kuna na Golden kartici osvojila je Laura Miljanić, na drugom mjestu vrijednom 1.000 kuna smiješio se Nikola Nedić, a na trećem mjestu našla se Romina Peti i osvojenih  500 kuna. Za kraj, Saša Lozar veseli glazbeni show završio je izvedbom skladbe »Nemoćan pred njom«.