Incident na proslavi Rokove

Teške posljedice premlaćivanja: Muškarac iz Klane zbog zadobivenih udaraca bio privremeno oduzet

Barbara Čalušić

Neslužbeno, doznali smo da vozač iz Klane nije mogao micati nogama. Muškarac koji je završio na Odjelu neurokirurgije ima stalne glavobolje, što nam je u telefonskom razgovoru potvrdila i njegova supruga Vesna



RIJEKA Muškarac koji je završio na Odjelu neurokirurgije, u jedinici intenzivnog liječenja, nakon incidenta koji se dogodio u Klani, na proslavi Rokove, bolje je, iako ima stalne glavobolje. To nam je u telefonskom razgovoru potvrdila i njegova supruga Vesna, koja nam je rekla da supruga može posjetiti samo nakratko.


Kako neslužbeno doznajemo, 35-godišnji L.B. ponovo hoda te bi uskoro trebao biti otpušten iz bolnice. Isto tako neslužbeno, doznali smo da zbog zadobivenih udaraca vozač iz Klane nije mogao micati nogama, no nakon detaljne dijagnostičke obrade nije utvrđena niti jedna druga ozljeda, izuzev ozljede nosa.


Potvrđeno nam je i da je kod muškarca iz Klane utvrđena ranija ozljeda kralježnice na području vrata, najvjerojatnije prouzročena traumom, koja je operirana s urednim rezultatom te nije povezana s privremenom nepokretnošću muškarca iz Klane.