Međunarodna konvencija

Sve na jednom mjestu: Rijeka Tattoo Expo za ljubitelje tetovaža

Ivana Kocijan

  Sajam će u petak 21. studenoga biti otvoren od 12 do 23 sata, a dan kasnije od 11 do 23 sata, u nedjelju od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice bit će 20 kuna



RIJEKA » Četvrto izdanje međunarodne konvencije Rijeka Tattoo Expo posvećene vještini i umjetnosti tetoviranja te popratnih materijala, bit će održano od 21. do 23. studenoga u Dvorani Transadrije. Tijekom tri dana predstavit će se brojni domaći i inozemni tattoo artisti koji će svojim kreativnim i profesionalnim radom ukrasiti tijela posjetitelja i modela.


   – Ako i vi želite napraviti tetovažu, prijavite se na vrijeme i osigurajte mjesto kod željenog artista. Osim tetoviranja i opreme, moći ćete uživati i u šarolikom programu koji smo pripremili za vas, iz kojeg izdvajamo izložbu TPC – Tattooed People Croatia autora Saše Lončarića. Vjerujemo da ćete se s nama dobro zabaviti, a možda ponešto i naučiti, poručuju organizatori.


   Sve novosti i informacije o konvenciji moguće je pratiti na Facebook stranici Rijeka Tattoo Expo. Sve dodatne informacije moguće je dobiti upitom na mail [email protected] na koji se mogu javiti i svi koji žele unajmiti izložbeni prostor ili sudjelovati u manifestaciji.




   Sajam će u petak 21. studenoga biti otvoren od 12 do 23 sata, a dan kasnije od 11 do 23 sata, u nedjelju od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice bit će 20 kuna.