Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. studenoga 2019.
Ispis članka: Prikupili sredstva na veslačkoj regati, pa dječjoj kirurgiji darovali laparoskopski instrumentarij - Novi List

NoviList.hr

Prikupili sredstva na veslačkoj regati, pa dječjoj kirurgiji darovali laparoskopski instrumentarij

Donacija KBC-u Rijeka

16. srpanj 2019 17:49

Napisao: Barbara Čalušić

Foto Vedran Karuza

RIJEKA - Laparoskopski instrumentarij vrijedan 13 tisuća kuna za koji su sredstva prikupljenja na tradicionalnoj 21. Riječkoj regati u mornarskom veslanju koju organizira Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci, predan je Klinici za dječju kirurgiju Kliničkog bolničkog centra Rijeka.

Donaciju je predstojniku Klinike za dječju kirurgiju prof. dr. Harryju Nikoliću predao dekan Pomorskog fakulteta prof. dr. Alen Jugović.

Na veslačkoj regati sudjelovale su studentske ekipe Pomorskog fakulteta u Rijeci, ekipe učenika srednjih pomorskih škola i ekipe studenata drugih pomorskih fakulteta.

Regata ima i međunarodni karakter pa su se u utrkama ogledale i ekipe iz inozemstva, a u okviru regate održavaju se i revijalne utrke u kojima već tradicionalno sudjeluje ekipa profesora Pomorskog fakulteta, ekipe drugih fakulteta Sveučilišta u Rijeci, djelatnici Rektorata Sveučilišta u Rijeci, djelatnici pomorskih tvrtki, ekipa Turističke zajednice Grada Rijeke, ekipa Saveza karnevalskih udruga Rijeke i brojni drugi.