Promocija adventa u gradu

Najljepše uređeni izlozi tvrtke Obuća i Elfsa

Ljiljana Hlača

Dobitnici gradskih priznanja / Snimio Ivica TOMIĆ

Dobitnici gradskih priznanja / Snimio Ivica TOMIĆ

Izlog trgovine Flair najuspješnije je uređen izlog u kategoriji – uređenje izloga u suradnji sa Školom umjetnosti u Rijeci, a Elfs je najbolji u kategoriji – uređenje izloga u vlastitom aranžmanu



RIJEKA Izlog trgovine Flair tvrtke Obuća na Korzu 2 e i Elfsa u Ulici Pavla Rittera Vitezovića 5 – najljepše su uređeni izlozi s blagdanskim ugođajem.


Odluka je stručnog povjerenstva koje već sedmu godinu dodjeljuje nagrade za ovakav način promocije adventa u gradu, a u okviru projekta »Kreativni izlozi – sinergija talenta i iskustva«.


Izlog trgovine Flair najuspješnije je uređen izlog u kategoriji – uređenje izloga u suradnji sa Školom umjetnosti u Rijeci, a Elfs je najbolji u kategoriji – uređenje izloga u vlastitom aranžmanu.




Nagrađene su jučer u salonu Grada Rijeke ugostili zamjenik gradonačelnika Rijeke Marko Filipović koji je tom prilikom zahvalio svima koji su i na ovaj način pridonijeli da Advent u Rijeci uspije te pročelnica Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke Jana Sertić.


Drugo mjesto u kategoriji uređenje izloga u suradnji sa Školom umjetnosti u Rijeci osvojila je također trgovina tvrtke Obuća, izlog Ciciban na Korzu 23 a, dok je treće mjesto pripalo izlogu Croata salon, na Korzu 3. Nadalje, poslije Elfsa najbolje uređen izlog u svojem aranžmanu ima slastičarnica Cacao na Rivi 14.


I ove godine izdvojeno priznanje uručeno je Studiju Atelier Rogić u Užarskoj 15 budući da je atelier aktivan kroz cijelu godinu i uređenjem svojeg izloga prati svaki događaj u gradu.


Jučer su dodijeljena još neka priznanja: priznanje za uspješnu suradnju s riječkim poduzetnicima dobila je Škola za primijenjenu umjetnost u Rijeci, ali i njezini učenici koji su sudjelovali u tom projektu; Dan Sertić i Cameron Marlon Susman osvojili su prvo mjesto, na drugom mjestu je Leon Vranković, a Borni Ćurkoviću pripalo je treće mjesto.


Učenici su uređivali izloge pod mentorstvom prof. Nine Bačić Mencer, prof. Nives Papandopulo i prof. Tatjane Masterl. Tom prilikom stručno povjerenstvo posebno je pohvalilo i izloge Male galerije, Trgovine Ana, Shoe boxa, Cvjetarne Čičak, Kraša, Borbolete i Fiorangela.