Program za Kozalu

Kandidati Liste za Rijeku: Riješiti problem parkinga i javne rasvjete, urediti Volčićev trg

P. N.

Kandidati Filip Karadžić, Filip Jakovac i Alen Kulundzić

Kandidati Filip Karadžić, Filip Jakovac i Alen Kulundzić

Predlažu suradnju s udrugama i zainteresiranim građanima uz pomoć kojih će organizirati ekološke aktivnosti i uključiti školarce u edukativni program o održavanju kvarta i prirode čistima, namjeravaju urediti Volčićev trg, dodati sadržaj i sprave u park za pse kako bi se psi mogli igrati i jedan dio parka opremiti spravama za vježbanje 



Kandidati Liste za Rijeku u za osvajanje mjesnog odbora Kozala sastavili su program kojim žele poboljšati kvalitetu života građana svog kvarta.


Kao neke od najvećih problema izdvojili su nedostatak neposredne komunikacije građana s mjesnim odborom, mali broj i dimenzije parkirnih mjesta, proširenje javne rasvjete, ekološke svijesti o čistoći kvarta i žurno rješavanje komunalnih problema.


Predlažu suradnju s udrugama i zainteresiranim građanima uz pomoć kojih će organizirati ekološke aktivnosti i uključiti školarce u edukativni program o održavanju kvarta i prirode čistima, namjeravaju urediti Volčićev trg, dodati sadržaj i sprave u park za pse kako bi se psi mogli igrati i jedan dio parka opremiti spravama za vježbanje s vlastitom težinom (Bodyweight training).




Osvrnuli su se i na prostorije mjesnog odbora za koje kažu kako su premalo iskorištene s obzirom na veliki potencijal. Shodno tome će pokušati prisjetiti građane na vremena kad su se ljudi više družili pa će organizirati zabavni sadržaj u prostorijama mjesnog odbora.


Mladi Filip Jakovac, Alen Kulundžić i Filip Karadžić su dodatno naglasili kako će od estetskih zahvata urgirati da se uklone ružni i diskriminirajući grafiti te će organizirati uređenje prolaza kod Brodokomercovog marketa prema gradu i oslikavanje muralima.


Ključni motiv kojim se vode je razbijanje slike o mjesnom odboru kao jednom zatvorenom nepristupačnom tijelu i stvaranje novog mjesnog odbora koji redovito komunicira s građanima i uključuje ih u projekte od značaja za Kozalu.