Smjena u Ekoplusu

Josip Dedić više nije predsjednik Uprave Ekoplusa: Županija, Grad i općina Viškovo traže novog čovjeka

P. N.

snimio Silvano Ježina

snimio Silvano Ježina

- Također, donesena je odluka o izmjeni Društvenog ugovora kojom se svim kandidatima visoke stručne spreme omogućava prijava na natječaj, a koji zadovoljavaju i ostale uvjete natječaja, navodi se u priopćenju.



Na današnjoj skupštini TD Ekoplus d.o.o prihvaćena je ostavka dosadašnjeg predsjednika Uprave Josipa Dedića te donesena Odluka o imenovanju povjerenstva za raspisivanje javnog natječaja za izbor i imenovanje novog predsjednika Uprave TD Ekoplus d.o.o., izvijestili su priopćenjem iz PG županije.


Povjerenstvo, napominju, čine predstavnici Grada Rijeke, Općine Viškovo i Primorsko-goranske županije, a predsjednik Povjerenstva je predstavnik Općine Viškovo.


– Također, donesena je odluka o izmjeni Društvenog ugovora kojom se svim kandidatima visoke stručne spreme omogućava prijava na natječaj, a koji zadovoljavaju i ostale uvjete natječaja, navodi se u priopćenju.




Na Skupštini je, informiraju iz PG županije, izabrano pet članova Nadzornog odbora među kojima je jedan član predstavnik radnika, a mandat novih članova Nadzornog odbora počinje s istekom mandata postojećeg, odnosno od 24. ožujka 2019. godine.


– Utvrđene su i privremene Smjernice za izradu plana rada i financijskog plana Ekoplusa za 2019. godinu te verificiran Zapisnik s prošle sjednice Skupštine, zaključuje se u priopćenju.