Povratak u Kastav

Hvaljeni trio Punčke u petak na Kastav Film Festivalu

Ivana Kocijan

Ove godine Punčke će u Kastvu predstaviti album »Sunčano s povremenom naoblakom« koji je sinoć mogla poslušati i publika na ljubljanskim Križankama gdje su cure nastupile kao predgrupa na koncertu grupe Queens of The Stone Age



RIJEKA » Hvaljeni trio Punčke u petak će nastupiti na 6. Kastav Film Festivalu. Za tri mlade glazbenice bit će to povratak na mjesto zločina.


Podsjetimo, indie pop/punk rock trojka iz Vinkovaca i Novske kastavski je debi odradila na četvrtom Kastav Film Festivalu 2012. godine, potpuno osvojivši publiku i organizatore.


Ove godine Punčke će u Kastvu predstaviti album »Sunčano s povremenom naoblakom« koji je sinoć mogla poslušati i publika na ljubljanskim Križankama gdje su cure nastupile kao predgrupa na koncertu grupe Queens of The Stone Age. Inače, na ovogodišnjem Kastav Film Festivalu bit će prikazano 120 filmova iz 23 zemlje.




Filmovi će se u petak, subotu i nedjelju prikazivati na tri lokacije u Kastvu: u Loži, na Fortici i u Garaži. Koncert Punčki počinje u 22:30 sati, nakon projekcija filmova na koje je ulaz, kao i na svirku, besplatan.