Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. studenoga 2019.
Ispis članka: Autotrolej u očaju učenicima Pomorske škole: "Nemojte više, uništili ste nam već četvrti bus" - Novi List

NoviList.hr

Autotrolej u očaju učenicima Pomorske škole: "Nemojte više, uništili ste nam već četvrti bus"

Vandalizam

21. prosinac 2018 16:55

Napisao: Marinko Glavan

Učenici Pomorske škole u Bakru prošlog su tjedna također zapalili signalnu balju u autobusu Autotroleja, a jedan od autobusa je i gađan kamenjem

Ovo je u vrlo kratko vrijeme već četvrti ovakav slučaj

RIJEKA - Učenici Pomorske škole u Bakru na Titovom trgu zapalili su autobus Autotroleja. Do požara je, prema informacijama iz gradske prijevozničke tvrtke, došlo nakon aktiviranja signalne baklje unutar vozila, i to unatoč činjenici da su učenici bakarske srednje škole bili pod nadzorom policije.

- Ovo je u vrlo kratko vrijeme već četvrti ovakav slučaj, te ovim putem zaista apeliramo na učenike da ne ponavljaju slične radnje jer time ugrožavaju kako svoje tako I živote vozača I ostalih sudionika u promet. poručuju iz Autotroleja.

Učenici Pomorske škole u Bakru prošlog su tjedna također zapalili signalnu balju u autobusu Autotroleja, a jedan od autobusa je i gađan kamenjem, navodi se iz Autotroleja.

Njihovo izvješće o incidentu koji se dogodio 17. prosinca oko 13.40 sati na Fiumari, po povratku sa vožnje iz Bakra govori sljedeće:

- Bakarski đaci na stajalištu Fiumara aktivirali su u salonu vozila signalnu raketu koja je izazvala oštećenja: zapaljenje zadnjeg krila vrata i dijela podne obloge. Upotrebljen vatrogasni aparat iz Prometnog na Fiumari, stoji u izvješću.

Šteta na autobusima se još uvijek procjenjuje,a u Autotroleju naglašavaju kako je moglo doći i do puno težih posljedica.

- Očekujemo reakciju od strane policije, s kojom jako dobro surađujemo,  poručuju iz gradske prijevozničke tvrtke. 

bus2

bus3