Natjecanje u ljepoti

Izabrana Miss Ličko-senjske županije: Gloriji Mudrovičić prestižna titula

Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Foto Marin Smolčić

Lentu su osvojile i Katarina Mamić kao prva pratilja te Anamarija Žalac kao druga pratilja



OTOČAC Niti anonimna dojava postavljenoj eksplozivnoj napravi u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu nije omela izbor za Miss Ličko-senjske županije. Iako se pretpostavljalo kako je riječ o nečijoj zloći i jalu, policija je odmah ispraznila dvoranu i pirotehnička ekipa je u roku od 20-ak minuta obavila očevid i dopustila nastavak održavanja natjecanja.


Nova Miss Ličko-senjske županije je Glorija Mudrovičić iz Otočca,  studentica diplomacije i međunarodnih odnosa koja aktivno govori francuski i redovno volontira u Dječijem domu za nezbrinutu djecu u Klaićevoj. Članica  je Hrvatskog društva za ujedinjene narode, pa sudjeluje u protokolu kod veleposlanice Milade Privore.


Bio je to uistinu pravi “sajam ljepote“, ali i pameti jer se po mnogo čemu dalo zaključiti kako su sve kandidatkinje obrazovane, bave se različitim hobyjima, ekološki su osvještene… Program je vodio Davor Garić, zvijezda zabavne TV-emisije „Ples sa zvjezdama“, dok je prošlogodišnja missica Dora Bojko bila u ulozi suvoditelja ovog programa.




Lentu su osvojile i Katarina Mamić kao prva pratilja te Anamarija Žalac kao druga pratilja. Djevojke su se predstavljale u odjeći etno dizajnerice Slavice Čorak iz Otočca. Uz to su predstavile tradicionalan nakit dizajnerice Elizabete Božičević i original nakat dizajnerice Danijele Tonković. Svu raskoš i gracioznost djevojke su pokazale na završnom izlasku u večernjim haljinama butika My Life Importanne centar.


Na sceni se svakako nije mogla zamjetiti prvotna nelagoda izazvabna lažnom dojavom o navodno podmetnutoj bombi. Nečija podmetnuta laž nije djelovala niti na raspoloženje publike jer se dvorana Gackog pučkog otvorenog učilišta ubrzo nakon prekida programa ponovno ispunila do posljednjeg mjesta. Kada je prekinuti program ponovno krenuo sve djevojke su dale svoj maksimum da zablistaju na pozornici.