Vrhunski kuhari prezentirat će namirnice kraja iz kojeg dolaze
OPATIJA Zanimljivo događanje za opatijsku gastro scenu: četiri chefa na jednom mjestu! U srijedu, 12. rujna opatijska Villa Ariston organizira gastro event pod nazivom 4 JRE Chefs ( Jeunes Restaurateurs Croatia) i okupit će chefove renomiranih restorana, a svaki od chefova predstavit će se namirnicom kraja iz kojeg dolazi.
Hotel Boškinac, otok Pag -paška janjetina (chef Matija Bregeš), Restoran Badi, Istra – tartuf (chef Aleksandar Grubić), Draga di Lovrana- kokot (chef Dani Srdoč) i domaćin, Villa Ariston – kvarnerski škamp (chef Robert Benzia). Još jedna specifičnost ovog eventa je da će se kuhati pred gostom na četiri stanice, na plaži, bazenu i terasi, a gosti će kružiti s jedne na drugu i imati priliku razgovarati s pojedinim chefom – najavili su iz Ville Ariston u kojoj se trude obogatiti prijelaz iz ljeta u jesen uz gastronomske doživljaje.