Ljepša strana bure

Pogledajte nevjerojatne snimke: Bura udara 215 km/h, a Rabljanke se – kupaju

P. N.

Foto: Patricija Ivanić

Foto: Patricija Ivanić

Ni udari vjetra od 215 kilometara na sat, koji su rušili sve pred sobom, ni temperatura mora od 9 stupnjeva celzijevih nisu zaustavile Suzanu Ivanić i Maru Matahlija iz Lopara u njihovim tradicionalnom zimskom kupanju na plaži Livačina



Dok je većini stanovnika Hrvatske, pogotovo onima na obali, posljednjih dana glavni cilj naći dobar zaklon od vjetra odnosno što manje vremena provesti na otvorenom, dvije dame s Raba svoj su obračun s jakom burom provele – u moru.


Ni udari vjetra od 215 kilometara na sat, koji su rušili sve pred sobom, ni temperatura mora od 9 stupnjeva celzijevih nisu zaustavile Suzanu Ivanić i Maru Matahlija iz Lopara u njihovim tradicionalnom zimskom kupanju na plaži Livačina.



Za njih je to samo još jedna injekcija imuniteta, kaže naša čitateljica Patricija Ivanić, koja nam je poslala fotografije i video.





Inače, Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) za četvrtak poslijepodne je najavio dulja sunčana razdoblja na sjevernom Jadranu dok bu umjerena i jaka bura, mjestimice s olujnim, podno Velebita i orkanskim udarima, postupno trebala slabjeti.