Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 4n
Sutra: 16° 16° 4n
19. listopada 2019.
Ispis članka: PLESOM PROTIV DROGE Mladi poslali poruku o zdravijem i veselijem načinu života - Novi List

NoviList.hr

PLESOM PROTIV DROGE Mladi poslali poruku o zdravijem i veselijem načinu života

Tradicionalna manifestacija u Kostreni

1. lipanj 2019 14:31

Napisao: Sanja Gašpert

Plesači su se natjecali u raznim plesnim disciplinama – acro, musical, balet, urban, modern, jazz dance, rekreacijski ples, freestyle i drugima, pojedinačno, kao duo, trio, formacija ili grupno, u dobnim kategorijama Cicibani, Mini, Djeca, Juniori, Seniori, za što su, ovisno o rezultatu, bili nagrađeni peharima i medaljama.

snimio Marko Gracin

KOSTRENA - Jubilarni, petnaesti po redu humanitarni plesno-glazbeni zabavni nastup »Plesom protiv droge« okupio je u Sportskoj dvorani Kostrena tristotinjak plesača iz Rijeke, Kastva, Pule i Zagreba, koji su svojim sudjelovanjem i plesom poslali poruku mladima o zdravijem i veselijem načinu života.

Tijekom natjecanja održana je i plesna borba (kratki battle) zabavnog karaktera. Plesači su se natjecali u raznim plesnim disciplinama – acro, musical, balet, urban, modern, jazz dance, rekreacijski ples, freestyle i drugima, pojedinačno, kao duo, trio, formacija ili grupno, u dobnim kategorijama Cicibani, Mini, Djeca, Juniori, Seniori, za što su, ovisno o rezultatu, bili nagrađeni peharima i medaljama.

- Cilj događanja, koje ima i natjecateljski karakter, a održava se od 2004. godine, je promovirati ples kao univerzalni jezik, neovisno o plesnoj disciplini i dobi plesača. Želimo poručiti mladima da ulica nije jedini način života, da svoje slobodno vrijeme mogu kvalitetnije provoditi uključenjem u klubove, kazao je organizator događanja Marko Maričić.

2

3

4

5

6

7