Koalicija HDZ-HDS

Spicijarić: Općina Malinska-Dubašnica vođena je loše i neodgovorno

Mladen Trinajstić

Foto M. Trinajstić

Foto M. Trinajstić



MALINSKA Bivši načelnik Općine Malinska-Dubašnica, kandidat koalicije HDZ-HDS Anton Spicijarić u završnici izborne utrke za načelničku dužnost podsjetio je da je i u prošlom mandatu, kao vijećnik, nastojao pridonijeti razvoju i boljitku lokalne zajednice koju će, vjeruje, iznova dobiti priliku voditi.


– Velik pad prihoda po zaposlenom službeniku u našoj lokalnoj samoupravi, neznanje u pripremi i realizaciji projekata ostvarenih preplaćivanjem našim novcem, bez pomoći i potpora iz državnih ili europskih fondova držim nedopustivim, ocjenuje predsjednik OO HDZ-a Malinske Spicijarić u čijem je društvu bio i čelnik HDS-a, Pavao Barbiš. Aktualni načelnik reći će da pomoć ne dobijamo jer smo prerazvijeni, ali istina je da vladajući, za razliku od svojih kolega s otoka, nisu u stanju ni pripremiti projekte niti dobiti značajniju pomoć za njihovu realizaciju.


Jedino što jest pokrenuto, izgradnja dječjeg vrtića, realizirano je neodgovorno. Aktualni načelnik »zaslužan« je i za narušavanje duha zajedništva i suradnje među krčkim lokalnim samoupravama. Dokaz tome njegova je nedavna izjava da će, ako pobijedi, sredstva koja je Županija namijenila izgradnji lučke infrastrukture u Baški preusmjeriti u Malinsku, tvrdi Spicijarić.