Nagrade World Travel Awards

Turistički oskar: Najbolji hotel u Hrvatskoj nalazi se u Rapcu

Hina

Među nagrađenim Valamarovim hotelima je Valamar Riviera iz Poreča, kao vodeći hrvatski boutique hotel, Valamar Sanfior iz Rapca kao vodeći hotel u Hrvatskoj, dok je porečki obiteljski hotel Valamar Club Tamaris nagrađen kao vodeće ljetovalište u Hrvatskoj



ZAGREB Četiri Valamarova hotela prestižna svjetska organizacija “World Travel Awards” proglasila je najboljim u Hrvatskoj u segmentima poslovnih, boutique i ljetovališnih hotela te im dodijelila i istoimene nagrade poznate u svjetskom turizmu i kao ‘turistički oskari’.


Izvijestivši danas o tome, iz Valamara ističu da su njihovim hotelima kao i brojnim drugima iz svijeta te nagrade dodijeljene proteklog vikenda u Ateni gdje je i nagradu za najbolji poslovni hotel u Hrvatskoj za ovu godinu, Valamar Lacroma Dubrovnik, primio njegov direktor Ivica Sabljić.


Ostala tri nagrađena Valamarova hotela su Valamar Riviera iz Poreča, kao vodeći hrvatski boutique hotel, Valamar Sanfior iz Rapca kao vodeći hotel u Hrvatskoj, dok je porečki obiteljski hotel Valamar Club Tamaris nagrađen kao vodeće ljetovalište u Hrvatskoj.




Osim Valamarovih u sve te četiri kategorije bilo je još nominiranih renomiranih hrvatskih hotela, a u povodu tih nagrada predsjednik Uprave Valamar hotela i ljetovališta Peter Fuchs istaknuo je da i to dokazuje kontinuiranu i sve bolju kvalitetu Valamarove usluge, tim više što su neki hoteli te nagrade dobili i prošle godine.


Organizacija “World Travel Awards” ove godine slavi 21 godinu tijekom kojih je priznata diljem svijeta i čije se nagrade u širokom rasponu kategorija dodjeljuju temeljem glasova turističkih profesionalaca.


Grupacija Valamar najveća je turistička grupa u Hrvatskoj, s ukupno 10 posto kategoriziranih hrvatskih smještajnih kapaciteta ili s 22 hotela, sedam apartmanskih naselja i 10 kampova u Istri, na otoku Krku i u Dubrovniku.