Novo obraćanje

Škoro se opet oglasio, danas spominje Isusa: ‘Slušajmo jedni druge i to će nas odvesti na pravi put’

P. N.

Foto Matija Habljak / PIXSELL

Foto Matija Habljak / PIXSELL

Ne mislimo svi isto i, vjerujte mi, to je dobro. Nastavimo razgovarati jer do sada nismo razgovarali uopće. Razgovarajmo i slušajmo jedni druge i to će nas odvesti na pravi put, napisao je Škoro



Nakon jučerašnje objave predsjedničke kandidature koja je izazvala brojne reakcije – u rasponu od oduševljenja, do otvorenih kritika za nerazumijevanje ovlasti i naslova poput “predsjednik opasnih namjera” – Miroslav Škoro danas se opet oglasio putem svoje službene Facebook stranice.


Prenosimo ga u cijelosti.


Dragi moji,




jučer sam, nakon objave, dobio doslovce na desetke tisuća poruka i poziva. Hvala vam. Očito je moje kratko i iskreno obraćanje da ovako dalje ne možemo izazvalo salve komentara i izljeva osjećaja.


Jednako hvala onima koji su me kudili, kao i onima koji su me podržali. Jedino razmjenom stavova možemo napraviti bolji svijet. 


Ne mislimo svi isto i, vjerujte mi, to je dobro. Nastavimo razgovarati jer do sada nismo razgovarali uopće. Razgovarajmo i slušajmo jedni druge i to će nas odvesti na pravi put.


Jučerašnje Evanđelje po Luki govorilo je o tome kako je i Isus tražio potvrdu svog identiteta i obrazlagao smisao svog života. Na dobrom smo putu.


Hvala svima od srca. I na kraju svima onima koji su dobili ime po današnjem svecu, Ivanu Krstitelju, čestitam imendan, napisao je Škoro.