Predsjednik za članicu stožera angažirao marginaliziranu SDP-ovku

Povratak otpisane: Željka Antunović »direktorica operacija« u timu Ive Josipovića

Tihana Tomičić

U SDP-u su iznenađeni, a angažman sigurno pridonosi dojmu da se Josipović u  kampanji želi odmaknuti od SDP-a. O detaljima posla  ćemo govoriti kad izbori budu službeno raspisani,  rekla nam je  Antunović



RIJEKA  Bivša ministrica u vladi Ivice Račana i bivša zamjenica predsjednika SDP-a Željka Antunović, koja je u SDP-u već dugo marginalizirana, angažirana je u kampanji, odnosno stožeru predsjednika Republike Ive Josipovića – na njegov poziv, i obavljat će operativne poslove u stožeru.


– Da, mogu potvrditi vašu informaciju, Željka Antunović je članica izbornog stožera budućeg kandidata za predsjednika, Ive Josipovića. Mi ćemo stožer javno u cjelini predstaviti kad se izbori službeno raspišu, a gospođa Željka Antunović vodit će operativne poslove u stožeru. S obzirom na njezino bogato političko iskustvo i rad na nizu izbornih kampanja na svim razinama, logično je da joj je Ivo Josipović ponudio suradnju,  potvrdila nam je glasnogovornica kampanje Mladenka Šarić.


I sama Željka Antunović rado je objasnila kako se našla u novoj ulozi »direktorice operacija«, kako se zove njezina funkcija, nakon što je ranije otišla u mirovinu i postala vlasnicom konzultantske tvrtke, čime se sada bavi.


Više pročitajte danas u tiskanom izdanju Novog lista…