Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Ispis članka: Plenković: Očekujem kvalitetnu i sadržajnu raspravu o prijedlogu proračuna za 2018. - Novi List

NoviList.hr

Plenković: Očekujem kvalitetnu i sadržajnu raspravu o prijedlogu proračuna za 2018.

Premijer

21. studeni 2017 21:20

Napisao: HINA

»Na tragu projekcija koje smo dali u srpnju, nakon što je usvojen vrlo kvalitetan rebalans proračuna, sutra ćemo predstaviti proračun za 2018. Očekujem kvalitetnu i sadržajnu raspravu. Dobili smo punu potporu parlamentarne većine za usvajanje predloženoga proračuna«, rekao je premijer Plenković novinarima nakon sastanka Kluba zastupnika HDZ-a

Plenković: Očekujem kvalitetnu i sadržajnu raspravu o prijedlogu proračuna za 2018.

 Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u utorak da je prijedlog proračuna za iduću godinu dobio punu potporu parlamentarne većine te istaknuo da o tom prijedlogu proračuna u Hrvatskom saboru očekuje kvalitetnu i sadržajnu raspravu.
»Na tragu projekcija koje smo dali u srpnju, nakon što je usvojen vrlo kvalitetan rebalans proračuna, sutra ćemo predstaviti proračun za 2018. Očekujem kvalitetnu i sadržajnu raspravu. Dobili smo punu potporu parlamentarne većine za usvajanje predloženoga proračuna«, rekao je premijer Plenković novinarima nakon sastanka Kluba zastupnika HDZ-a.

Plenković nije želio konkretno odgovoriti hoće li predstavnici vladajuće koalicije u srijedu doći na sjednicu saborskog Istražnog povjerenstva o Agrokoru i napustiti je.
»To ćete vidjeti sutra«, kazao je.
Ponovio je stajalište HDZ-a da, budući je došlo do pravomoćnosti rješenja o istrazi i sukladno članku 4. Zakona o istražnim povjerenstvima, to povjerenstvo prestaje s radom te će na tom tragu i nastupiti članovi povjerenstva vladajuće koalicije.