Susret na sajmu

Pitate se gdje je Zdravko Mamić? Eno ga u Mostaru s Aleksandrom Vučićem

P. N.

Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Zdravko Mamić nepravomoćno je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, a uoči izricanja presude pobjegao je u BiH



Ako ste se pitali gdje je Zdravko Mamić, donedavni alfa i omega hrvatskog nogometa i odnedavni bjegunac pred hravtskim pravosuđem, odgovor je zanimljiv: Eno ga u Mostaru i druži se s – Aleksandrom Vučićem.


Svečana ceremonija otvaranja 22. međunarodnog sajma gospodarstva – Mostar 2019 okupila je brojne uzvanike a među njima su bili i Zdravko Mamić, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i Dragan Čović.


Što su nakon srdačnog pozdrava Mamić i Vučić rekli jedan drugome nije poznato, ali podsjetimo da je u nedavnom intervjuu Zdravko Mamić rekao i ovo: 




“Na sav posao i obveze koje ima, primjećujem da Aleksandar Vučić veliku pažnju poklanja i sportu. A to što predsjednik države voli sport čudesno je bitno za jednu zemlju.


Za sportaše je to najvažnije. Znam da je Vučić u nekoliko službenih posjeta s hrvatskim delegacijama ili pojedincima u Zagrebu i Vukovaru pitao za mene i hvalio moj rad. To mi je veliki kompliment. On je poznati navijač Crvene zvezde i očigledno se dosta razumije u nogomet. Nažalost, nisam imao priliku upoznati Vučića, ali bih ga volio upoznati”, rekao je Mamić.


Zdravko Mamić nepravomoćno je osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama, a uoči izricanja presude pobjegao je u BiH. 


Photo: Armin Durgut/PIXSELL


Photo: Armin Durgut/PIXSELL



Photo: Armin Durgut/PIXSELL


Photo: Armin Durgut/PIXSELL