Fašnički oproštaj

Nastavnik glazbe u Varaždinu spektakularno se oprostio od učenika: Ja sam plakala na ovo, ima nade za našu djecu

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

Tako je izgledao oproštajni koncert profesora solfeggia i voditelja dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta, na koncertu Glazbene škole za koji se ionako svake godine traži karta više.



Društvene mreže dirnute su oproštajem jednog varaždinskog nastavnika od svojih učenika, a dirnuti su, dakako i učenici, koji profesora omiljenog profesora pozivaju: Ne idite nigdje, ostanite s nama!


U pitanju je varaždinski nastavnik Tomislav Cvrtila, koji se sa svojim učenicima oprostio fašničkim koncertom, na kojem je odigrao ulogu jednog od najvećih u svijetu glazbe, Freddija Mercuryja, upokojenog frontmena grupe Queen.


Kad je nastavnik izišao pred učenike i njihove roditelje, u bijeloj potkošulji, s crnim naočalama na očima, dočekan je ovacijama.




On je sa zborom zatim zapjevao čuvenu uspješnicu Queena, pjesmju Bohemian Rapsody i – raspametio publiku.


Tako je izgledao oproštajni koncert profesora solfeggia i voditelja dječjeg zbora mlađeg i starijeg uzrasta, na koncertu Glazbene škole za koji se ionako svake godine traži karta više.


Snimku njegovog nastupa na mreži je pogledalo gotovo dvadeset tisuća ljudi.


Varaždinska glazbena škola objavila je:


“Prije nego Vas počastimo s fotkama s Fašničkog koncerta, koji je tradicionalno održan u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu, moramo pokazati vjerojatno najmaštovitiju masku našeg nastavnika Tomislav Cvrtila. Nastavnik Tomislav je s Dječjim zborom starijeg uzrasta izveo Bohemian Rhapsody te oduševio prisutnu publiku. Također, ovim putem se opraštamo od nastavnika Cvrtile koji odlazi na drugo radno mjesto i ovim putem mu želimo puno uspjeha!”


Na društvenim mrežama korisnici su s oduševljenjem dočekali ovaj nastup, koji zrači međusobnim prijateljstvom učenika i profesora.


– Ja sam plakala na ovo, ima nade za našu djecu, komentirala je jedna od korisnica nakon odgledanog nastupa.


POGLEDAJTE VIDEO