GLAS

Mrak Taritaš: ‘Milanović je pobijedio zato što je dobro odradio kampanju, veseli me da će Hrvatska ići drukčijim putem’

Hina

Milanović nema masku. Držat će se svog polja djelovanja - Anka Mrak Taritaš / Snimio Vedran KARUZA

Milanović nema masku. Držat će se svog polja djelovanja - Anka Mrak Taritaš / Snimio Vedran KARUZA

Ustvrdila je i da Milanović nema masku. Držat će se svog polja djelovanja, a kako će se premijer Plenković držati svog polja djelovanja, to će biti dobra suradnja, naglasila je Mrak Taritaš



ZAGREB Predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš izjavila je u ponedjeljak da je na predsjedničkim izborima pobijedio kandidat koji je bio dobar kandidat, zato što je odradio dobro kampanju i zato što je od početka do kraja kampanje pokazao kakav će biti predsjednik.


Milanović je u svom govoru jučer jasno je rekao kakav će biti predsjednik i da će biti predsjednik svih građana i građanki Republike Hrvatske, istaknula je.


»Veseli me da će Hrvatska ići drukčijim putem«, rekla je dodavši kako je zadnjih dana bila »deprimirana zbog mogućnosti da ćemo imati još pet godina estradizaciju predsjednika Republike«.




Smatra kako buduća suradnja predsjednika Republike i predsjednika Vlade može biti odlična. Svatko od njih zna koje je njihovo polje djelovanja, rekla je Mrak Taritaš i ustvrdila da je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović četiri petine svoga mandata napadala Vladu.


Ustvrdila je i da Milanović nema masku. Držat će se svog polja djelovanja, a kako će se premijer Plenković držati svog polja djelovanja, to će biti dobra suradnja, naglasila je Mrak Taritaš.


Ocijenila je kako je smisao i cilj imati jednu pristojnu zemlju pa je važno zatomiti svoje karaktere.


Na upit što znači Milanovićeva pobjeda za parlamentarne izbore, odgovorila je kako treba vidjeti »lovi li više jedna ili dvije mreže«. Svaki izbori su pitanje emocija, ideja, pa je potrebno napraviti dobitnu kombinaciju i vidjeti što je bolja opcija, rekla je Mrak Taritaš.


Smatra kako će se nakon poraza HDZ-ove kandidatkinje na predsjedničkim izborima »sada oni u HDZ-u svi prati« te da nitko neće imati veze s porazom. Za sve će okrivit predsjednicu, a sad za poraz već okrivljuju gospodina Škoru, ustvrdila je Mrak Taritaš.