Komentar na odluku Uskoka

Martina Dalić nakon odbacivanja kaznene prijave: ‘Prepoznavanje i prihvaćanje istine dostižno i ostvarivo’

Hina

Snimio Denis LOVROVIĆ

Snimio Denis LOVROVIĆ

»Potpuno sam sigurna da je prepoznavanje i prihvaćanje istine dostižno i ostvarivo, neovisno o tome koliko to bio mukotrpan i dugotrajan proces«, istaknula je Dalić u reagiranju poslanom Hini u ponedjeljak poslijepodne



ZAGREB Bivša ministrica gospodarstva i potpredsjednica Vlade Martina Dalić ustvrdila je nakon što je Uskok odbacio kaznene prijave Živog zida i Slobodne Hrvatske u aferi Hotmail kako je »potpuno sigurna da je prepoznavanje i prihvaćanje istine dostižno i ostvarivo«.  


»Potpuno sam sigurna da je prepoznavanje i prihvaćanje istine dostižno i ostvarivo, neovisno o tome koliko to bio mukotrpan i dugotrajan proces«, istaknula je Dalić u reagiranju poslanom Hini u ponedjeljak poslijepodne.


Uskok je ranije izvijestio da je odbacio kaznene prijave protiv nje, ali i premijera Andreja Plenkovića, bivšeg Vladinog izvanrednog povjerenika u Agrokoru Ante Ramljaka te ministra financija Zdravka Marića u aferi Hotmail.




Riječ je o prijavama koje su, zbog sumnje u trgovinu utjecajem i zloporabe povlaštenih informacija, podnijele stranke Živi zid i Slobodna Hrvatska, a tužiteljstvo je utvrdilo da »nisu ostvarena obilježja prijavljenih kaznenih djela«.