Klub nacionalnih manjina

Iz Sabora traže primjerenu kaznu: Što prije pronađite napadače na Pupovca i Miloševića

Hina

snimio Darko Jelinek

snimio Darko Jelinek

Klub izražava duboku zabrinutost zbog "sve veće učestalosti takvih nasilnih događaja, kojima se dramatično ugrožavaju elementarne civilizacijske i etičke norme na kojima počiva naš zajednički društveni život".



ZAGREB – Saborski zastupnici Kluba nacionalnih manjina najoštrije su osudili napad na zastupnike Milorada Pupovca i Borisa Miloševića, apelirajući na sve mjerodavne institucije da što žurnije pronađu “počinitelje” te ih primjereno kazne.


Iskazujući “apsolutnu solidarnost” sa Pupovcem i Miloševićem (SDSS), na koje su u petak, na zagrebačkom Dolcu, bačeni ostaci hrane, Klub izražava duboku zabrinutost zbog “sve veće učestalosti takvih nasilnih događaja, kojima se dramatično ugrožavaju elementarne civilizacijske i etičke norme na kojima počiva naš zajednički društveni život”.


“Klub zaključno apelira na sve mjerodavne institucije da što žurnije pronađu počinitelje odgovorne za napad na kolege zastupnike te ih poziva da primjereno kazne počinitelje, imajući u vidu sve aspekte i ciljeve sustava specijalne i generalne prevencije”, priopćeno je iz Kluba u kojem je osam zastupnika, a predsjednik mu je Vladimir Bilek.