Svi za Milu

BRAVO, HRVATSKA: Za liječenje Mile Rončević prikupljeno više od 34 milijuna kuna, brojke i dalje rastu

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot

Foto Screenshot

Otac je zamolio sve ljude velikog srca da stanu s uplatama, s obzirom da je prikupljeno više nego što je potrebno. No, uplate nisu prestale pristizati. Cifra je rasla iz minute u minutu tijekom cijelog dana



RIJEKA Za liječenje dvogodišnje Mile Rončević, koja boluje od rijetkog oblika leukemije, prikupljeno je u nekoliko dana više od 28 milijuna kuna, objavili su Milini roditelji na konferenciji za novinare, što je održana u podne.


Otac je zamolio sve ljude velikog srca da stanu s uplatama, s obzirom da je prikupljeno više nego što je potrebno. No, uplate nisu prestale pristizati. Cifra je rasla iz minute u minutu tijekom cijelog dana.


Do završetka današnjeg platnog prometa prikupljeno je više od 5,1 milijuna dolara, preračunato više od 34 milijuna kuna, objavljeno je na stranici Life For Mila, na kojoj podatke osvježavaju Milina obitelj i prijatelji.




Podsjetimo, očekuje se da bi za Milino jednogodišnje liječenje u bolnici u Philadelphiji, koja je za ovu djevojčicu praktički jedina i najbolja šansa, trebalo oko 2,8 milijuna dolara, odnosno oko 18,5 milijuna kuna. Točan iznos trebao bi biti poznat danas iza 21 sat kad se očekuje točan troškovnik američkih liječnika.


Oglasila se i Zaklada Nora Šitum, koja je, uz Milina oca također otvorila namjenski račun za prikupljanje sredstava. Putem svoje Facebook stranice izvijestili su kako zadnje stanje na računu za Milino liječenje pokazuje da je do sada prikupljeno 4.423. 607.43 kune i gotovo 14.000 eura.


– Dragi ljudi velikog srca, ovo je zadnje stanje na računu za Milino liječenje. Hvala vam svima, napisali su u objavi.