Kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnika

Andro Krstulović Opara: Zadovoljan sam rezultatima izlaznih anketa, ulazim u drugi krug

Hina

Andro Krstulović Opara, Foto: Pixsell

Andro Krstulović Opara, Foto: Pixsell

Apsolutno sam zadovoljan ovim rezultatom jer je ovo najbolji izborni rezultat nekog od kandidata HDZ-a za splitskog gradonačelnika u 27 godina, rekao je Krstulović Opara nakon objave rezultata izlaznih anketa.



Kandidat HDZ-a za splitskog gradonačelnik Andro Krstulović Opara izjavio je kako je zadovoljan rezultatima izlaznih anketa po kojima ulazi u drugi izborni krug sa 25,35 posto glasova, dok će mu protukandidat biti Željko Kerum iz Hrvatske građanske stranke (HGS), koji je po izlaznim anketama dobio 29,91 posto glasova.


 »Apsolutno sam zadovoljan ovim rezultatom jer je ovo najbolji izborni rezultat nekog od kandidata HDZ-a za splitskog gradonačelnika u 27 godina, rekao je Krstulović Opara nakon objave rezultata izlaznih anketa.


Dodao je kako je »ovo veliki dan za HDZ i Split,« te da u drug izborni krug ide po pobjedu. »Mi donosimo promjene Splitu nakon osam godina neuspješne vladavine Splitom Željka Keruma i Ive Baldasara«, kazao je.




Na upit što poručuje svojem protukandidatu Kerumu za drugi izborni krug, Krstulović Opara je rekao kako nema što poručivati Kerumu.


»Ja se obraćam mojim biračima i svim građanima Splita koji žele promjene u našem gradu,« istaknuo je Krstulović Opara.


Prema rezultatima izlaznih anketa za splitsko Gradsko vijeće, HDZ je u vodstvu sa 24,05 posto, na drugom je mjestu Kerumov HGS sa 21,78 posto, na trećem mjestu je stranka Pametno sa 17,09 posto, SDP je na četvrtom mjestu s 12 posto dok je peti Most sa 9,15 posto osvojenih glasova.


Komentirajući te anketne rezultate po kojima HDZ-ova lista za splitsko Gradsko vijeće koju on predvodi, ima najviše osvojenih glasova, Krstulović Opara je naglasio kako ti rezultati govore da on »ima razloga za kompletno zadovoljstvo.«


»Ovo je pobjeda radišnog i marljivog Splita«, ocijenio HDZ-ov gradonačelnički kandidat Krstulović Opara.